Ga naar de inhoud

Werken bij
Staal

Water en vuur mengen niet? Daar denken wij anders over. Onze lassers en vakmensen maken metalen constructies die tegen een stootje kunnen. Van terrasoverkappingen tot leidingbruggen en antennemasten. In ons staalatelier of op de werf.
Hier vind je vast een job die op jouw maat gemaakt is.

Pylonen De Kerf
Siro Construct
GC Industries
HYE

Hier kom je terecht

Torenhoge successen

Een echt begrip in de wereld van pylonen en palen. Zowel de voorstudie, het ontwerp, de productie als de plaatsing van antenne-, verlichtings- en vakwerkmasten neemt dit bedrijf op zich. In hun eigen staalatelier in Bazel werkt een team getalenteerde lassers aan montage- en laswerken. Doe jij mee?

Staaltje vakwerk

Vanuit het atelier in Burcht levert Siro Construct hoogwaardige staalconstructies. Van ontwerp tot plaatsing – in dit team werk jij mee aan oplossingen op maat voor de klanten. Kraanbanen voor rolbruggen? Leidingbruggen? Luifels en terrassen? Hier maak je het.

IJzersterk in complexe constructies

Wat in 2013 ontstond als een traditioneel draai- en freeswerkbedrijf, groeide uit tot een heus industrieel reparatiebedrijf. Nog steeds met ‘n uitgebreid machinepark – met een specialisatie in op maat gemaakte staalconstructies.

Zo'n 150 experts waar je op kan bouwen

Bij HYE heb jij toegang tot een gespecialiseerd machinepark en een eigen staalatelier, handig gelegen naast de Antwerpse Schelde. Maar hun projecten stromen door heel België en over de grenzen heen. Want die sluizen bouwen zichzelf niet, natuurlijk!

Hier worden
banden gesmeed

Met een gespecialiseerd machinepark als dat van ons kan je echte kwaliteit leveren. Het meeste werk begint dan wel bij onze staalateliers – maar daar stopt het niet.

We gooien je niet
in 't diepe.

Zelfs met ervaring in de sector, zijn er dingen die je niet kan weten. En dat is helemaal oké. Je teamleden en leidinggevenden begeleiden je en zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren vol zelfvertrouwen en enthousiasme naar je werk komt.

Duik in onze vacatures

H2O Group daagt u uit

Bij staal betekent dat:

  • fysiek, stevig werk
  • vroege of late uurtjes
  • uniek maatwerk

Maar die uitdaging ga je met goesting aan, door:

  • een bangelijke sfeer
  • toegang tot een uitgebreid machinepark
  • voltijds dagwerk met vaste uurroosters
  • een straf team om dit samen mee te doen

De site van het H2O HQ en dé place to be voor het grootste deel van onze bedrijven.
In de haven van Antwerpen zitten onze shipping experts verzameld.
Neem de Schelde stroomafwaarts en je komt uit bij onze meest zuidelijke site.