Ga naar de inhoud

Werken bij
Shipping

Elke dag passeren gigantische zeeschepen onze Antwerpse haven. En soms hebben zij hulp nodig. Met een mobiel interventieteam en een team aan wal helpen wij ze om weer veilig en vlot het water op te gaan. Voel jij je helemaal thuis in de maritieme wereld? Altijd het roer van een schip van dichtbij willen zien? Een hart voor mechaniek? Hier vind je de job van je dromen.

Navitec
Vering Shipping

Hier kom je terecht

Kantje, boordje

Technische assistentie 24u/24u – aan wal én op't water. Vanuit het hartje van de Antwerpse haven, is Navitec de redder in nood letterlijk altijd en overal. Navitec focust zich op Belgische zeehavens maar stuurt je regelmatig ook naar Rotterdam, Amsterdam, Duinkerke of Hamburg voor dringende reparaties. Met state-of-the-art service en een volledig uitgeruste workshop maak jij bij ons alle scheepsherstellingen mogelijk. En dat terwijl het schip in het water ligt.

De admin partner aan wal

Aan de oevers van de Schelde is Vering Shipping uitgegroeid tot een fullservice scheepsagentuur. Laden of lossen van zeeschepen? Wij hebben de administratieve know-how om dit vlot af te handelen. Naast deze corebusiness bieden wij ook nog warehousing of stevedoring aan, én handelen we douaneformaliteiten en koerierdiensten af.

Breng vaart in je carrière

Er zijn geen vacatures op dit moment
Image alt text
Veiligheid op ‘t water

Bij H2O Group vinden we veiligheid enorm belangrijk. Voor onze eigen collega’s, ja – maar ook voor onze klanten steken we de handen uit de mouwen voor een veilige vaart. Zo zal een deel van ons team zich ontfermen over de reddingsboten, zwemvesten en brandblussers aan boord.

Ready, set, go! 

Of er nu hulp nodig is in de Antwerpse haven of 100 kilometer verderop – jij staat klaar om in actie te schieten. Daarvoor krijg jij een volledig uitgeruste bestelwagen ter beschikking. Met topmateriaal aan boord rijd je zelfstandig naar de klant om hen uit de nood te helpen.

H2O Group daagt u uit

Bij shipping betekent dat:

  • fysiek, stevig werk

  • door weer en wind

  • bereid zijn spoedoperaties uit te voeren

  • op en naast het water

Maar die uitdaging ga je
met goesting aan, door:

  • een bangelijke sfeer
  • uitzonderlijke toegang tot alle hoeken
en kanten van schepen
  • een unieke havenjob
  • een straf team om dit samen mee te doen

Gene gewone in shipping?

In de haven van Antwerpen zitten onze shipping experts verzameld.
De site van het H2O HQ en dé place to be voor het grootste deel van onze bedrijven.