Ga naar de inhoud

Werken bij
Milieu

De graafste jobs van Burcht en omstreken. Verdiep jij je in bodemsanering of vind jij je groove in de kleigroeve? Ontdek hier meer over onze jobs

HYE
Argex
Bremcon
Sterhoek

Hier kom je terecht

Kleine kleikorrels, grote plannen

Met de productie van Argex werk je mee aan grote en kleine oplossingen voor isolatie, drainage, waterbeheer en lichtgewicht toepassingen voor infrastructuurwerken, daktuinen, en andere bouwtoepassingen. De klei uit onze groeve bakken we hier af in grote ovens en laden we op schepen en vrachtwagens voor onze partners over de hele wereld.

Sanering van de bodemste plank

Bremcon specialiseert zich in bodemsanering, grondrecyclage en afvalwaterzuivering. Of het nu gaat om ontgraving, drijf- en zinklaagverwijdering, grondwaterzuivering of in-situ sanering – jij denkt mee met de klant en levert altijd kwaliteit.

Ruimte maken voor ‘n ander

Onze ontgonnen groeve geeft ons niet enkel klei. Het maakt ook plaats vrij voor Sterhoek om deze, conform met de regelgeving, als opslagplaats voor vervuilde bodem en baggerspecie in te zetten.

Manusje-van-alles

Ook in bodemsanering blinkt HYE uit. Deze kenners volgen technische ontwikkelingen in de sector op de voet en zorgen zo voor bodem- grondwater, drijf- en zinklaag- en in-situ saneringswerken op maat voor o.a. openbare besturen.

Een job bij Milieu?
Dat gaat diep.

Met H2O Group beheren we een ontgonnen kleigroeve in Burcht, vlak naast de Schelde. Dit dient als uitvalsbasis voor onze drie partners in grondstoffen.
En die infrastructuur? Die ziet er zo uit.

We gooien je niet
in 't diepe.

Zelfs met ervaring in de sector, zijn er dingen die je niet kan weten. En dat is helemaal oké. Je teamleden en teamleaders begeleiden je en zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren vol zelfvertrouwen en enthousiasme naar je werk komt.

Duik in onze vacatures

H2O Group daagt u uit

Bij Milieu betekent dat:

  • fysiek, stevig werk
  • vroege of late uurtjes

Maar die uitdaging ga je met goesting aan, door:

  • een bangelijke sfeer
  • een adembenemende locatie in onze kleigroeve
of aan ‘t water
  • premies voor extra arbeidsuren
  • een straf team om dit samen mee te doen

Gene gewone operator of technieker?

De site van het H2O HQ en dé place to be voor onze milieu experts.